TECHNOLOGIE NOWYCH MOŻLIWOŚCI!

Dane kontaktowe


  • UNIMATICA Technologies Sp. z o.o.
  • ul. Sobieskiego 82a, lok. 49
  • 58- 500 Jelenia Góra
  • tel. 756 414 898,
  • kom. 691 818 212
  • e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  •  
  • NIP: 611-279-52-32
  • REGON: 380076313
  • KRS: 0000730102
  • ING 31 1050 1908 1000 0090 8036 3493

Klauzula informacyjna!

Administratorem Twoich danych jest Unimatica Technologies sp. z o.o. z siedzibą w Jeleniej Górze, ul. Sobieskiego 82A/49. W sprawach związanych z przetwarzaniem i ochroną danych osobowych wyznaczony został punkt kontaktowy w postaci adresu e-mail: biuro @ unimatica .pl. Kontakt we wskazanych sprawach możliwy jest także w postaci tradycyjnej korespondencji na adres administratora z dopiskiem: „Ochrona Danych Osobowych” oraz osobiście pod adresem siedziby spółki. Podane przez Ciebie dane osobowe będą przetwarzane w następujących celach:

  • ★ wykonania zawartej umowy bądź usługi
  • ★ przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, aż do czasu zakończenia umowy
  • ★ marketingu bezpośredniego
  • ★ do czasu zakończenia umowy lub złożenia sprzeciwu
  • ★ finansowo-księgowych
  • ★ przetwarzanie jest niezbędne do wykonania przepisów prawa podatkowego
  • ★ obrony przed roszczeniami i dochodzenia roszczeń
  • ★ do czasu wygaśnięcia okresu roszczeń zgodnie z przepisami Kodeksu Cywilnego
  • ★ prowadzenia procesów reklamacyjnych.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z nami lub wysyłać wiadomość e-mail na wskazany adres. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego– Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Podanie przez Ciebie danych osobowych jest w pełni dobrowolne. Niepodanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością pełnego wykonania zobowiązań, przyjętych przez Unimatica Technologies sp. z o.o. w ramach zawieranych z Tobą umów. Oczywiście dokładamy wszelkich starań aby przekazane nam dane były bezpieczne.

Nasza witryna korzysta z plików cookies tylko w celu ułatwienia jej przeglądania!

OK